Activitats

Un dels pilars del Slow Travel és la integració amb la comunitat local i a Can Cocollona ens agrada promocionar-ho activament. També ferm barri i conseqüentment difonem una vida més agradable en comunitat. Volem més interrelació amb els veïns, fugir de l’individualisme i l’anonimat dels temps actuals. Preocupar-nos, conèixer i cuidar als nostres veïns és fonamental per la nostra qualitat de vida aportant aquests valors a la societat.

Les activitats que duem a terme a Can Cocollona estan sempre relacionades amb els següents eixos:

  • Fomentar la cultura
  • Activitats solidàries
  • Mantenir i difondre les tradicions i cultura locals
  • Promoció de l’economia circular i solidària
  • Integració dels residents a Sant Narcís i/o Girona amb els viatgers de Can Cocollona.

Pròximes activitats a Can Cocollona

PRÒXIMAMENT…

Activitats que hem fet fins ara

Actuació de Pilmaiquen

Actuació de Pilmaiquen amb música d’arrel llatinoamericana trova i poesia. La Pil es va allotjar a Can Cocollona i vam tenir el plaer de gaudir de la seva música, poesia i les precioses històries que ens explicava.

Viatgem xerrant

Viatgem xerrant és una activitat proposada pels veïns del barri, on els veïns són convidats a xerrar amb els hostes i intercanviar les seves experiències de viatges, aventures, anècdotes i molt més.

Taller de Ratafia amb el Celler de Sant Narcís

Taller de Ratafia de la mà del Celler de Sant Narcís.
.

Tast de vins Celler La Vinyeta

Presentació i tast de vins de la mà del Celler la Vinyeta on s’elaboren vins de producció integrada.

Actuació JAZZ TRIO – 1er aniversari Can Cocollona

En el primer aniversari de Can Cocollona vam gaudir de l’actuació de Jazz Trio.
.
.
.
.

Mercat solidari de roba de segona mà

Ens va encantar poder acollir el mercat solidari de roba de segona mà organitzat per l’Associació Digna Projectes. Va ser un mercat de roba, que va començar amb una crida a tots els veïns per tal que fessin donació de tota aquella roba que ja no volien. Digna va organitzar un mercat preciós, amb paradetes pel tram del Carrer del Remei i davant de Can Cocollona. Tots els beneficis es van donar a l‘Associació Girona Acull que treballa a favor dels refugiats.

Sant Jordi

Per Sant Jordi vam gaudir d’una jornada a Can Cocollona realitzant roses a mà.
.
.

Temps de flors

Com cada any al maig Girona engalana els seus carrers amb flors, una festa que atrau viatgers de tot el món i on en cada edició augmenta la participació. Per primer cop el barri de Sant Narcís forma part del recorregut oficial.

Vermut musical

Actuació musical de Nadal va anar de la mà de l’Eugeni Muriel i el seu grup. Eugeni es va allotjar a Can Cocollona i vam tenir el plaer de poder gaudir de l’actuació del grup.

Decoració nadalenca

Hem realitzat tallers de DIY de decoració de Nadal pels nostres hostes fent un Caga Tió.

Taller de peücs

La primera activitat que vàrem realitzar va ser taller de peücs de la mà de la Merceria Anfra situada al barri de Sant Narcís.