IMG_20181003_130000

Coliving

Si ets un nòmada digital i estàs viatjant alhora que treballant, la nostra casa és un lloc ideal per a tu. A Can Cocollona pots passar estades llargues i treballar a la nostra sala especialment habilitada. L’espai de Coliving està dissenyat seguint l’última generació del Coworking, on professionals afins, a més d’un lloc de treball, comparteixen una casa amb un estil de vida sostenible que els permet l’intercanvi d’experiències i la utilització eficient d’espais i recursos.

L’objectiu del Coliving és crear un ambient a la casa compartida que inspiri i ajudi als seus residents o “colivers” a ser creadors actius i participants en el món que els envolta, projectant la col·laboració.

Coliving és una manera de viure, compartir i intercanviar experiències i ara més que mai, amb els temps actuals, post confinament, volem seguir gaudint d’aquesta filosofia de vida. Viatjar i treballar és possible.

Vine a treballar en remot des de Can Cocollona mentre descobreixes llocs increïbles, desconnectes o et connectes amb la natura i la història que envolta la ciutat, o simplement et relaxes a l’hamaca del nostre pati. Un espai que et trobaràs com a casa però no t’hauràs de preocupar per res.

Una setmana, allotjament i esmorzar a Can Cocollona, per 108€ en habitació compartida. Oferta vàlida per mínim 6 nits.

Habitació individual privada  a partir del 180€. Oferta vàlida per mínim 6 nits.

Habitació doble 240€ per laboratorios centurion les dues persones amb esmorzar inclós. Oferta vàlida per mínim 6 nits.

Promoció vàlida només al nostre web. Reserva ara