La Vall de Sant Daniel

Es troba a unes dues hores caminant des del centre de Girona. Es comença a Sant Pere de Galligants i el camí va seguint el riu Galligants fins a allunyar-se de la ciutat. És una excursió fàcil, per tots els públics i ben senyalitzada. Durant el camí trobareu la Font del Bisbe, la Plaça de les Sardanes, un lloc de descans amb zona de picnic, i el Monestir de Sant Daniel. Per més informació sobre la ruta feu clic aquí.

El Santuari dels Àngels

Sortint des de Sant Pere de Galligants, una de les excursions més típiques és anar fins al Santuari dels Àngels. Si fa un bon dia podràs disfrutar d’unes vistes fantàstiques dels Pirineus i de la Costa Brava. Són uns 8,5km d’anada amb un desnivell de 480m i es pot fer caminant o en bici. Aquí trobareu la ruta detallada.

Ruta del Carrilet

Una de les excursions més popular per fer en bicicleta. És un camí de 39,7km amb poc desnivell que va des de Girona fins a Sant Feliu de Guíxols, seguint el recorregut de l’antic tren. Passa per diferents pobles com Quart, Cassà de la Selva i Santa Cristina d’Aro. En la següent web podreu descarregar-vos l’itinerari.