La casa

Can Cocollona és una casa independent que es troba al barri gironí de Sant Narcís, patró de la ciutat. Can Cocollona està pintada de blanc i construïda de forma tradicional sota el concepte de ciutat jardí. A l’exterior s’hi troba un patí ideal per relaxar-se, llegir, gaudir de la companyia d’altres viatgers o simplement estirar-se a l’hamaca.  

Es troba situada al centre de Girona, a deu minuts caminant del Barri Vell (centre històric) i a quatre minuts caminant des de l’estació de tren, AVE i autobusos. Es pot arribar des de l’estació en un bonic i ràpid passeig pel Parc Central. Des d’aquí, comencen ja les tradicionals cases de Sant Narcís, al final d’aquest passeig creuant a l’altre costat del carrer es troba Can Cocollona. La Casa consta de 160 m2 distribuïts en dues plantes, a la primera planta s’hi troben les zones comunes: el menjador – sala d’estar, la cuina, un bany, el pati amb garatge i petit taller de bicicletes.  

A més, a la Casa disposem d’assecador de cabell, rentadora, accés a internet via Wi-Fi i ordinador per si necessites consultar alguna cosa i/o treballar.

El pati

El pati de Can Cocollona és el punt més emblemàtic de trobada de la casa. Aquí és on ens reunim i ens expliquem com ha anat el dia, quins plans tenim, intercanviem experiències d’altres viatgers i organitzem activitats conjuntament: àpats, barbacoes, jocs de taula… Un també pot relaxar-se tranquil·lament, llegir o escoltar música mentre es balanceja sobre l’hamaca o assegut en un dels mobles reciclats, alguns fets amb portes d’armari de la mateixa casa o rodes de pneumàtic que ara són puffs.

El menjador – sala de estar

El menjador i sala d’estar és el cor de Can Cocollona, on rebem als nostres hostes per primer cop i servim esmorzar cada matí amb molta manyaga. És també un espai de treball i d’inspiració per aquells que són nòmades digitals i necessiten treballar durant el temps d’estada en Can Cocollona. En aquest menjador podràs trobar mobles reciclats, com ara el bufet central, on servim l’esmorzar, que era una porta d’un antic armari que hi havia a la casa. Tant l’armari com la taula central i les cadires antigues d’estil clàssic, les vam pintar de color blanc, donant-li un efecte de desgast. Les cadires també les vam entapissar nosaltres mateixes, un clar exemple de DIY (do it yourself).

IMG_20190423_204706
IMG_20181119_094518

Allotjaments per a ciclistes

Girona és ideal pels amants del ciclisme. Ja no és cap novetat que aquest esport estigui de moda. Girona és el lloc ideal pels cicloturistes pel seu impressionant territori i la seva gran varietat de rutes.

Hi ha per a tots els gustos, objectius i nivells: per a professionals, per a amateurs que s’ho prenen de forma molt seriosa, per qui simplement vol gaudir i anar en bicicleta per paisatges meravellosos, per a famílies que volen compartir esport i natura…

Rutes BBT

Girona té un clima agradable, un paisatge molt variat, mar i muntanya… A més, hi ha pujades i baixades de diferents nivells de dificultat que motiven als practicants de BTT. Són rutes de tot terreny que es poden realitzar durant tot l’any. Els itineraris es troben senyalitzats i classificats segons el nivell de dificultat.

Can Cocollona és l’allotjament ideal per a ciclistes, ja que disposem d’un espai tancat amb clau per a bicicletes, amb una entrada directa des del carrer per oferir la màxima comoditat possible. També disposem de taller per a qualsevol imprevist que pugui sorgir, assessorament de rutes i recomanacions de botigues especialitzades en ciclisme. A l’esmorzar, mai falta l’alt contingut en proteïnes, musli i fruita energètica per preparar un gran dia amb molts de quilòmetres en bicicleta, podem adaptar l’esmorzar segons les necessitats de cada hoste.

Girona és la ciutat de més de 80 corredors professionals i és el destí de vacances perfecte, no només pels amants de la bicicleta, sinó també pels qui estimen les rutes en moto.