Promocions de Can Cocollona

Can Cocollona és un espai versàtil on s’hi junten viatgers de tot el món, on el seu objectiu comú és compartir les seves experiències arreu del món d’una manera sostenible i responsable.

A Can Cocollona pots venir a gaudir de totes aquestes experiències molt a prop de casa i sentint-te com a casa. Més descobrir dels grans racons amagats a Girona, tant a Girona ciutat com als seus voltants, la natura esta a tocar, tant si t’agrada passejar, bicicleta, kayak tot és possible ben a prop, i nosaltres estarem encantats d’ajudar-te per tal que la teva estada sigui inoblidable.

Tenim promocions específiques per cada moment

Girona amaga paratges increïbles per gaudir de les aventures més inoblidables: descens de barrancs, gorgs, senderisme, vies ferrades, coasteering, trekking aquàtic…

Tot és possible des de Can Cocollona, la seva ubiació central facilita l’accès a qualsevol dels punts d’aventura, ja sigui interior o costa i nosaltres t’adjudem a que sigui increïble!

Coliving és una manera de viure, compartir i intercanviar experiències i ara més que mai, amb els temps actuals post confinament, volem seguir gaudint d’aquesta filosofia de vida.

Ets amant del ciclisme o et vols iniciar? Vine a Can Cocollona, t’ho posem molt fàcil. Disposem de garatge per bicicletes, amb entrada directa des del carrer, en el nostre pati podràs rentar i posar a punt la bicicleta per l’endemà.

Si vens més d’un dia, podràs gaudir de rutes ben diverses, tant si fas bicicleta de carretera com de muntanya, Girona és el punt de trobada dels amants del ciclisme.

També oferim esmorzars específics per la pràctica d’aquest esport i esmorzars de forquilla per gaudir després de l’activitat amb els amics tot comentant la jornada.

La pandèmia mundial de la Covid-19 ens ha fet parar a tots uns mesos, però ara podem tornar a retrobar-nos amb els amics i familiars.

A Can Cocollona posem a disposició la casa i tots els seus serveis per tal que pugueu gaudir de la millor de les celebracions, cuina, barbacoa, càtering, el que preferiu, tot és possible i us ho facilitem tot.

No deixem de celebrar!