Can Cocollona, el punt de trobada dels viatgers compromesos

Inspirat en la tendència actual d’allotjar-se a albergs o B&B, Can Cocollona neix a Girona amb la voluntat de compartir experiències úniques amb altres viatgers.  

Basat en la filosofia slow travel, és un lloc on allotjar-se de forma assequible adoptant nous ritmes de vida i on establir relacions autèntiques amb els habitants de la comunitat local. A Can Cocollona viuràs experiències de baix impacte mediambiental i d’alt valor personal, sempre orientades a la sostenibilitat tan ambiental, social i econòmica.

Fomentant la interacció amb els nostres hostes, Can Cocollona és un punt de trobada, un lloc per compartir i viure experiències, on deixar créixer la creativitat i els somnis, on intercanviar anècdotes i compartir temps i cultures amb noves amistats.

Can Cocollona simbolitza, en una casa tradicional, l’amor per la natura, l’excel·lència, l’entrega, la dedicació, la constància, el respecte i la delicadesa per les petites coses.

Com sorgeix Can Cocollona

Després de molts anys de viure moltes aventures, de viatjar per tot el món i somiar en un projecte propi, amb identitat i valors autèntics, va començar a sorgir la idea d’un allotjament a Girona amb ganes de reunir totes aquelles vivències recollides al voltant del món.

L’objectiu principal de Can Cocollona és satisfer les necessitats i expectatives de famílies, parelles, grups d’amics… independentment de l’edat o el gènere.

Can Cocollona et proposa adoptar nous ritmes de vida, conèixer la comunitat i compartir experiències que enriqueixin el teu viatge, sempre sense presses i gaudint de l’ara.