Temps de Flors a Sant Narcís

Temps de Flors a Sant Narcís, Girona

Faig aquest post en la recta final dels preparatius de Temps de Flors 2021. El primer, des de que vam obrir Can Cocollona, que es farà de manera oficial a la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís, el primer any, al 2019, no va vam estar al mapa oficial del festival. El segon, tot i haver-nos aprovat el projecte l’Ajuntament, es va haver de cancel.lar per aquesta pandèmia que ens està condicionant ja massa la vida a tots.

El primer any va ser molt divertit però ben cansat. Vam pintar 100 rodes, si si, 100 pneumàtics, alguns taronges, altres blaus, roses… va quedar una plaça ben colorida, i a dins de les rodes hi vam plantar plantes aromàtiques i medicinals, camamilla, salvia, romaní, orenga, farigola, alfàbrega, espernallac… era molt divertit, perquè els clients que venien a Can Cocollona, ens ajudaven a pintar inclús a muntar-ho a la plaça, ells també s’ho passaven d’allò més bé.

Clients de Can Cocollona ajudant al muntatge de Temps de Flors
Clients de Can Cocollona Ajudant al muntatge de Temps de Flors 2019

L’any passat, teníem moltíssima il.lusió de finalment, pertanyer oficialment al festival, però se’ns va axafar la guitarra amb la pandèmia, doncs un festival d’aquesta magnitiud era molt arriscat que es dues a terme en aquelles condicions. Però igualment no ens vam rendir, i vam decorar la casa amb flors fetes per nosaltres, amb material que teniem a casa, doncs només es podia sortir per l’imprescindible, però el confinament va donar molt de si, i també vam animar a altres veïns i veïnes a que decoressins les seves finestres i balcons, i va ser ben maco, doncs per aquella època ja ens deixàven sortir a passejar unes hores per la tarda, així que vam poder anar pels carrers admirant les cases, finestres i balcons ben engalanats!!

Casa d'una veïna decorada per Temps de Flors del 2020
Casa d’una veïna decorada per Temps de Flors 2020

Quina diferència aquest any del primer, i no només perquè comptem amb pressupost per material, plantes…, sinó per l’ampli i divers grup de voluntaris que s’ha unit, moltes veïnes del barri intrageneracional, s’han animat, a pintar, cosir, i fer tot tipus de manualitats, l’escola Fedac també s’han posat mans a l’obra i la setmana que ve ens ensenyaran un projecte ben xulo. Diversos comerciants de la plaça estan col.laborant, l’esplai la Patuleia… i és tan maco, gent ben diferent ens ajuntem i posem les nostres idees en comú, després la feina feta… i la setmana que ve a muntar, enganxa aquí, penja allà i plantar !! molt plantar!! us animeu? estarem encantades de rebre-us!!

Preparatius de Temps de Flors 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *